Яровской

Яровской
Скорлупа: тонкая — 1,0—1,1 мм, почти гладкая, легко раскалывается.
Ядро: составляет 50,0—53,0% массы плода, очень светлое, хорошего вкуса, вынимается легко, целым.
Содержит: жиров — 68,2—70,7%, белков — 12,0—15,7%, сахаров — 7,9—11,7%
Отримай безкоштовно технологічну карту

Наші переваги




Сертифікати якості та ДНК паспорта на сорти
«Центр промислового горіхівництва та виноградарства» проводить спеціалізовані дослідження щодо відбору проби основних генотипів у рамках одного сорту.
Для відбору проби та аналізу сорту відбираємо 30 випадкових саджанців одного сорту. З них виділяють певну кількість генотипів. На кожен саджанець належить бирка, а листя віддають до лабораторії.
ДНК-паспорт сорту складається мінімум з 8 характеристик відповідно до вимог до якості посадкового матеріалу горіха волоського та фундуку є ГОСТ 4780: 2007 «Садовий матеріал орехоплодних культур. Технічні умови”.
Державна компенсація

Сьогодні в Україні діє державна програма, яка дає змогу компенсувати до 80% витрат на купівлю посадкового матеріалу.
СІЯНЕЦЬ VS САЖЕНЕЦЬ

Сіянець (саджанець не щеплений)
- Тільки частково переносять властивості плода
- Бувають 1,2,3 літні
- Мають низьку вартість через просту технологію виробництва
- Може бути вирощений як із сортового так і НЕ сортового плоду, але це не гарантує спадкових ознак.
- Плоди не однорідні, не цінуються на ринку!
Відмінно підходить для:
– висадки вздовж дороги;
– озеленення;
– висадки декоративних парків

Саджанець щеплений
прищепи та підщепи. Верх у них сортовий (щеплення), а корінь сіянець (щеплення)
- У саджанця є поранення від щеплення живця до підщепи, виглядає як надріз
- Рослина має бічне відгалуження
- Колір кори підщепи та щепи різний
- Наслідує всі якості та властивості сортового дерева
- Плоди однорідні з високою якістю
Відмінно підходить для:
– промислового вирощування садів
– вирощування плодів високої якості та ціни